designbykalle

Fra dekoratør i Hong Kong og på Lanzarote til kreative pop-up-shops i København og galleri i Vanløse, til projektleder på større byggeprojekter for virksomheder. I 2005 besluttede Kalle at gå all-in som selvstændig og åbnede virksomheden Designbykalle.

Designbykalles kundeopgaver spænder bredt. Fra ekstrem minimalisme med specielle lysinstallationer til hyggekroge med adgang til specialbygget bogreol – fra kontorlandskaber til biblioteker – hightech køkkener til børneværelser indrettet som klatreborge.

Når Kalle designer og indretter private boliger er det med fokus på helheden og ”den røde tråd”, og på balancen mellem det æstetiske og det funktionelle. Alt er designet specielt til de enkelte projekter og altid i tæt samarbejde med kunderne.

Designbykalle hjælper desuden firmaer til at skabe nye rammer, som motiverer medarbejdere, og arbejder sammen med både institutioner, biblioteker, hospitaler og børnehjem om at skabe eventyrlige og magiske rammer for børn, med plads til både leg, læring og fordybelse.

Firmaet tilbyder alt lige fra inspirations- og indretningsbesøg til store indretningsopgaver og ombygninger, med designbykalle som entreprenør.

Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest