designbykalle

To abeværelser til fire drenge

To abeværelser til fire drenge – med en forældrefri tunnel gennem væggen! › Læs mere

Oplev billederne i fullscreen

To abeværelser til fire drenge i et nybyggeri i Sydhavnen fik tredimensionelle træer, klatreplads og forældrefri zoner! Her kan de fire aber svinge sig hen over lofterne og kravle fra det ene værelse til det andet.

Højt oppe over livet nede på gulvet blev værelserne forbundet med en gang gennem væggen. Børnene kan besøge hinanden gennem denne hemmelige tunnel – forbudt for voksne!

Forældrene, en sygeplejerske og en fotograf, med de fire drenge fra 1/2 til 9 år, gav designbykalle frie hænder til at skabe de eventyrlige værelser. “Vi håber, at vores børn vil huske tilbage på deres værelser som et sted, hvor de kunne være sig selv – og kunne leve sig helt ind i deres lege.”

Abesengene i det ene værelse kan klappes op og ned. Når de er klappet op, bliver de til et enormt abebillede og åbner for sofaplads under fotografiet. Alle senge blev hævet som en naturlig løsning på familiens ønske om let tilgængelig opbevaringsplads og gulvplads til leg.

Træerne blev bygget op i lag – ren junglestemning på væggene når lyset rammer grenene. Græstæppet på gulvet fuldender den lille skovverden.

Der blev også plads til et akvarium, gymnastikringe og en specialbygget seng til den mindste. Foran det udskårne træ rundt om sengen kom der plexiglas, så barnet ikke kommer i klemme. Trægrenene får lyset til at spille på væggen og giver masser at kigge på for en lille baby.

Kontakt designbykalle for idéer på tlf. 2999 0036 eller ved at skrive:

Dit navn *
Din e-mail *
Din besked
 
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest