designbykalle

Indretning af Nodes social media bureau

Tetris + Rumrejsen 2001:
Indretning og belysning af det københavnske webbureau, Nodes › Læs mere

Oplev billederne i fullscreen

Nodes henvendte sig til designbykalle for hjælp til indretning og med en idé om at gøre deres kontormiljø endnu mere spændende at gå på arbejde i. Med en drøm om et sted, hvor både medarbejdere og kunder kunne inspireres maximalt.

Nodes, et webbureau specialiseret i sociale medier, håbede på, at få et arbejdsmiljø som på en og samme tid var stilrent, levende og åbent for samarbejde.

For at opfylde drømmen kom designbykalle med hovedidéen om at bygge 44 diodelamper, der alle kan lyse 18 forskellige farver, ind i kontorets vægge. Lamperne kan styres med fjernbetjening og giver mulighed for drastisk at ændre stemningen i lokalerne. Et miljø i konstant forandring, præcis som Nodes også er det på alle andre planer.

Fornemmelsen af at gå gennem rummene er som en krydsning af at spille Tetris eller Minecraft – og se Kubrick’s Rumrejsen 2001 – et sandt futuristisk kontorlandskab. De langstrakte lamper fungerer som en rød tråd gennem lokalerne og afspejler rummets længde. En følelse af plads til store tanker.

Med designbykalles indretning blev Nodes omdannet til et clean, minimalt arbejdsmiljø med levende, farverig belysning. Rumdelere danner en slags moderne cubicle – en perfekt balance mellem det afgrænsede og åbne kontorlandskab.

For at give medarbejderne afveksling blev der bygget en terasse midt i kontorlandskabet – et sted hvor stedets mange programmører og designere kan chille, spille playstation og udveksle idéer.

Designbykalle designede og byggede også receptionsskranken i en mere kompleks kubistisk form. Som et første hint til den nyankomne gæst om hvad der venter.

Kontakt designbykalle for idéer på tlf. 2999 0036 eller ved at skrive:

Dit navn *
Din e-mail *
Din besked
 
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest