designbykalle

“Helt på plads” – afsnit 5

5. afsnit af “Helt på plads”. Se hvordan man skaber et rum, som man både kan spise, se tv og sove i? Og hvor der samtidig er plads til at børnene kan være og lege og bevæge sig i. Læs mere

Oplev billederne i fullscreen

I femte og sidste afsnit af “Helt på plads” er Kenneth og Kalle taget til filmbyen i Avedøre for at hjælpe en familie på 4 med at finde plads til at blive i deres hus.

Huset er i to plan, og på 1. salen bor familiens to drenge på hver deres værelse, mens forældrene lige har plads til en madras på det sidste og tredje værelse. Det betyder, at alt forældrenes tøj er i 2 store klædeskabe på børnenes værelser. Noget der tager meget plads, og som i længden ikke er optimal.

Derfor vælger Kalle og Kenneth en løsning, som vinder mere og mere indpas i danske boliger, i takt med at familierne bliver større og boligforhold mindre. Nemlig at lade forældrene bo i stuen.

Det giver plads på 1. salen til et walk-in-closet og dermed også noget mere plads på børneværelserne.

Men hvordan skaber man et rum på den fede måde, som du både kan spise, se tv og sove i? Og hvor der samtidig er plads til at børnene kan være og lege og bevæge sig i?

Det gør man bl.a. ved at designe nogle møbler med flere funktioner, og tænke plads på en anden måde end blot som kvadratmeter.

Familien i Avedøre ender med at få et multifunktionelt rum, som på få minutter kan ændre sig markant, uden at gå på kompromis med udtrykket.

Det er ganske enkelt funktionelt og lækkert design på en gang.

Kontakt designbykalle for idéer på tlf. 2999 0036 eller ved at skrive:

Dit navn *
Din e-mail *
Din besked
 
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest