designbykalle

Helt på plads – afsnit 4

Afsnit 4 byder på en efterhånden velkendt udfordring. Delefamiliens bolig!
Læs mere

Oplev billederne i fullscreen

Fjerde afsnit af “Helt på plads” byder på en efterhånden velkendt udfordring. Delefamiliens bolig!

Denne gang er vi i Horsens, hvor vi møder en familie, med “dine, mine og vores børn”, og hvor familien den ene uge er 3 i huset, for så at være 7 den næste.

Udfordringen i fjerde afsnit er at skabe nogle rum, der kan fungere, især når den store familie er samlet, og hvor alle har mulighed for at kunne finde ro.

Herudover har især moren i familien brug for en plads, hvor hun kan sidde og arbejde og fordybe sig, også med alle 5 børn hjemme.

For at give familien mulighed for at være i gang med flere ting på en gang, uden at alle behøver at være en del af det, vælger Kalle og Kenneth at dele det store køkkenalrum op i 2 rum.

Ved at specialdesigne en stor og ekstra dyb bænk rundt om spisebordet og en sofaplads i stuen, bliver der skabt en masse siddepladser, med plads til både lektielæsning, hygge, tv-kig, playstation og samtale.

Herudover laver Kalle og Kenneth en arbejdsbox i stuen, primært til moren, som hun kan trække sig ind i, når hun skal arbejde. Da boxen har vinduer er hverken hun eller børnene helt væk fra hinanden, og samtidig giver det boxen et let udtryk.

Og til allersidst vælger de at bruge den orange farve som gennemgående tema i de 2 rum…..

Kontakt designbykalle for idéer på tlf. 2999 0036 eller ved at skrive:

Dit navn *
Din e-mail *
Din besked
 
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest