designbykalle

Helt på plads – afsnit 3

Soveværelse og lydstudie i ét. Helt på plads – afsnit 3 Læs mere

Oplev billederne i fullscreen

I tredje afsnit af boligprogrammet “Helt på plads” er det en familie fra Nørrebro bestående af mor, far og barn, der får hjælp til indretningen af deres 3-værelses lejlighed.

Denne gang er det soveværelset som Kalle og Kenneth kaster sig over, og opgaven handler om at skabe plads til både at kunne sove og optage musik i rummet. Samtidig får de ryddet ud i et andet værelse, som indtil nu mest har fungeret som pulterkammer, og dermed får de gjort plads til at familiens dreng kan få sit eget værelse og rykke ud af forældrenes.

Rummet bliver fysisk delt op ved at skabe en sovekabine. I kabinen monteres et rundt vindue for både at skabe luft og lethed i udtrykket og samtidig gøre det hyggeligt at opholde sig på hver sin side af kabinen.

Kabinen som bl.a. er bygget i OSB har fået lydabsorberende skum på den væg, der vender ind mod “studiet”, og 2 bordplader er bygget af sort MDF. I vindueskarmen er der bygget et lille repos, hvor udsigten ud til gården kan nydes.

På væggen over den ene bordplade Har Kenneth og Kalle skabt Orange Scene ved at lave en lille hylde af træ(scenen) og herefter montere sort folie ovenover(teltet).

Tanken er at skabe et rum, som både appelerer til kvinden og manden i familien. Derfor kombinationen af den sorte MDF og det mere varme OSB-træ, musikgear, sprosset vindue, lækre lamper og hyggekrog med skind og puder i vindueskarmen.

 

Kontakt designbykalle for idéer på tlf. 2999 0036 eller ved at skrive:

Dit navn *
Din e-mail *
Din besked
 
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest