designbykalle

Helt på plads – afsnit 1

Familien fra Vangede får hjælp til indretningen af en tilbygning, som længe har “stået stille”. Helt på plads – afsnit 1 Læs mere

Oplev billederne i fullscreen

I første afsnit af boligprogrammet “Helt på plads” får familien fra Vangede hjælp til indretningen af en tilbygning, som længe har “stået stille”.

Familien drømmer bl.a. om at få skabt noget mere plads, så Michaels 16-årige datter Emilie også kan føle sig hjemme og endnu mere velkommen i hjemmet.

I første afsnit af “Helt på plads” tænkes der i zoner, og der skabes “rum i rummet”. Den lange, rektangulære tilbygning, som før føltes ubrugelig og umulig at indrette, bliver af de 2 eksperter, Kenneth og Kalle, “delt” i 3 rum.

I midten af rummet skabes et loungeområde med sofaer i niveauer og fladskærm til drengene, til når der skal spilles playstation og ses fodbold. I de to ender skabes henholdsvis et værelse til teenagedatteren Emilie, som længe har savnet sit eget rum, samt et specialbygget sofahjørne til moren i familien, som ønskede sig et sted, hvor hun kunne sidde og kigge ud på haven.

Alt sammen uden at bygge ekstra vægge op….

 

Kontakt designbykalle for idéer på tlf. 2999 0036 eller ved at skrive:

Dit navn *
Din e-mail *
Din besked
 
Visit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On Pinterest